Bestilling

 1. Hvordan registrerer jeg meg for å få bildepakken sendt hjem?
  Du går inn på www.fovea.no med kundenummer (brukernavn) og passord. Du kan også sende inn blanketten som er delt ut på fotodagen. På nettet må du trykke på knappen som heter ” ja, jeg ønsker bildeproduktene til gjennomsyn” for å komme videre og får sett bildene. Det er viktig å huske på at du må være over 18 år for å registrere deg.
 2. Jeg ønsker å bruke mer tid enn 24 timer på å sette sammen mine egne bilder
  Gå inn på bildevelgeren og klikk på linken som heter «Utsett fristen med en dag». Husk å lagre endringen og gå tilbake innen fristen utløper for å se på bildene av barna. Når du har bestemt deg for antall ark og de ulike modulene, trykker du «Bekreft endring – send mine bilder nå».
 3. Ønsker flere bildepakker (hvis mor og far ikke bor sammen)
  Det er kun en bildepakke pr barn som sendes ut til den adressen banet er registrert på. Ønsker du flere bilder må dette bestilles på nettbutikken. Navn og adresse til mottaker endres under bestillingen på nettbutikken.
 4. Jeg har ikke fått bildene mine
  Bildene sendes ut så snart de er klare. Alle våre bilder kvalitetssjekkens før de går i produksjon, og dette kan ta litt tid. Hvis du begynner å bli utålmodig, kan du sende en mail til kundeservice@fovea.no